Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DEC

06

0 hozzászólás

Logitech G213 gamer billentyűzet immár magyar kiosztással is!

A svájci cég eddig nem arról volt híres, hogy elkényeztesse a magyar játékosokat.

 

A Logitech neve elsősorban inkább az irodai és professzionális felhasználásra szánt periféria eszközöket juttatja eszünkbe, de természetesen nekik is megvan a maga gamer termékpalettája. Ezen a hangrendszereken és egereken túl billentyűzeteket is találunk, nem is akármilyeneket. Ám eddig a legtöbb magyar vásárlót az tántoríthatta el, hogy ezek között nem talált magyar kiosztású terméket. Mostanáig.

 

A Logitech G213 évekkel ezelőtt került a boltok polcaira. A billentyűzetet úgy tervezték, hogy felvegye a versenyt a piacot egyébként uraló mechanikus társaival. Ehhez 4 mm-es úton járó Mech-Dome billentyűket kapunk, amelyek lenyomásához 50g erőre van szükség. Természetesen minden gépelést segítő funkcióval fel van vértezve.
 


A billentyűzet por és cseppálló, így hosszú távon is bírja a strapát. Nem hiányoznak róla a dedikált multimédia billentyűk sem. Emellett kapunk öt zónás RGB-világítást is, amelyet természetesen programozni is lehet. Az adatkapcsolatról pedig egy 1,8 méteres USB 2.0-s kábel gondoskodik.

Mindez eddig is így volt, ám eddig kizárólag angol kiosztással lehetett hozzájutni a billentyűzethez. Ez mostanra megváltozott, ugyanis a svájci cég elsőként ennél a klaviatúrájánál vezetett be a magyar nyelvű kiosztást. Ez már az Aquánál is elérhető, ahol most ráadásul akciósan juthatsz hozzá. Ha most megveszed, ajándékba kapsz mellé limitált Battlefield 2042 skineket is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!