Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

19

0 hozzászólás

Látványos trailert kapott a Suicide Squad: Kill the Justice League

Az Öngyilkos osztag videojátéka 2022-ben érkezik.

 

A Rocksteady Studios a 2010-es években a Batman Arkham sorozattal tette le a névjegyét. Sokáig ezt tartották a legjobb szuperhősös videojátéknak, bár manapság e címet a 2018-as Spider-Man birtokolja. A stúdió most egy újabb DC-s videojátékon dolgozik, amely új sztori trailert kapott.

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League egy kooperatív módra kihegyezett akció-kalandjáték lesz. Főhősei igazi DC-s szuperbűnözők: Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark, de mellettük számos más DC-s karakter is felbukkan majd. A sztori szerint az Igazság ligájának hőseit egy idegen faj fertőzte meg, amitől azok közveszélyessé váltak. Csak a szuperbűnözőknek lehet esélye legyőzni őket.
 


A játékban külső nézetben irányíthatjuk majd karkatereinket, akik mind egyedi fegyverekkel és képességekkel rendelkeznek. Természetesen arra is lehet lehetőség, hogy egyedül vágjunk neki a kalandoknak, ilyenkor a csapat többi tagját az MI fogja irányítani, mi pedig bármikor szabadon válthatunk közöttük.

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League a legújabb előzetes alapján is kifejezetten mókásnak és igényesnek ígérkezik. Hogy valóban az lesz-e, azt majd csak valamikor 2022-ben tudhatjuk meg. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!