Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DEC

07

0 hozzászólás

Kiderült, mikor jön a GRID Legends

Az autós játék új előzetesben kapott pontos dátumot.

 

A Codemasters évtizedek óta szállítja a különféle autós játékokat, amelyek között az árkádosabb vonal és a szimulátorokhoz közeli élményt kínáló alkotások egyaránt megtalálhatók. E két véglet között valahol félúton helyezkedik el a GRID széria, amelynek első epizódja még 2008-ban jelent meg. Azóta több folytatás is készült, a legújabbat még idén nyáron jelentették be.

 

Az újdonság a GRID Legends lesz, amely több érdekes újítást is be fog vezetni. Autós játékoknál nem annyira elterjedt, hogy az egyszemélyes kampányhoz teljes értékű sztorit kapjunk. Itt ráadásul mindezt élőszereplős átvezetőkkel fogják elmesélni nekünk két futam között. A sztori egyébként egy feltörekvő versenyzőről fog szólni, őt alakítjuk mi.
 


Ami pedig a játékmenetet illeti, a hangsúly természetesen az autóversenyeken lesz, hol rendes versenypályákon, hol pedig az utcákon. Lesznek drift versenyek és egyszerű gyorsulási futamok is. Versenypályából 130 kap helyet a játékban, de versenyautóból is 100 feletti lesz a darabszám.

 

Mindezt egészen káprázatos látványvilággal tálalják majd. És már nem is kell rá olyan nagyon sokat várnunk, csupán bő két hónapot. A GRID Legends ugyanis PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re is 2022. február 25-én fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!