Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

25

0 hozzászólás

Kiderült, mikor jelenik meg a Resident Evil Village

A játék PS5-re már demót is kapott, kiderült, hogy egy ingyenes multiplayer játék is jár majd mellé.

 

A Capcom fontos új részleteket fedett fel a tavaly bejelentett Resident Evil Village kapcsán. A játék a széria hetedik részének egyenes folytatása lesz, ennek megfelelően ismét belső nézetben irányíthatjuk majd Ethant, akivel ezúttal egy egész falu lesz a nyomában, hogy végezzen vele.

 

A Capcom egy új előzetes kíséretében több fontos újdonságról is beszámolt. Egyfelől a Resident Evil Village kapott egy nyúlfarknyi demót, amely egyelőre kizárólag PlayStation 5-re érhető el. Ez leginkább csak azt a célt szolgálja, hogy a játékosok ízelítőt kapjanak a játék hangulatából, de sem a játékmenetből, sem a történetből nem árul el szinte semmit. Később más platformokra is kapunk majd egy másik, bővebb demót.
 


Szintén fontos részlet, hogy a játék mellé érkezik egy ingyenes ajándék játék is RE: Verse címmel. Ez egy multiplayer alkotás lesz, amellyel a franchise 25 éves múltja előtt tisztelegnek. A külső nézetű játékban a sorozat összes fontos szereplője, szörnye és ellensége szerepelni fog, velük apríthatjuk majd egymást. A RE: Verse csak a Resident Evil Village mellé lesz elérhető, önállóan nem.

 

Végül, de nem utolsósorban kiderült, hogy minderre meddig kell még várnunk. A Resident Evil Village és vele együtt a RE: Verse is május 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Vagyis nem csak az új, de az előző konzolgenerációra is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!