Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

09

0 hozzászólás

Kiderült, mikor jelenik meg a Project Cars 3

Az autós játékra már nem is kell sokat várni.


A Slightly Mad Studios neve mára egyet jelent a minőségi autószimulátorokéval, hiszen nekik köszönhettük az e-sport körökben is igen népszerű Project Cars első két részét. És nekik köszönhetjük majd, hogy e sorozat hamarosan trilógiává bővül, jön ugyanis a Project Cars 3. És már azt is tudni, hogy mikor.

 

A fejlesztők ígérete szerint amellett, hogy piszok szép lesz a játék, most is a legapróbb részletekig odafigyelnek majd a fizikára és az autók viselkedésére, a rajongók a tartalom miatt sem fognak fanyalogni. A játékban 200-nál is több eredeti járgány kap helyet és ezt a premier után garantáltan csak bővíteni fogják. De versenypályában sem lesz hiány, abból 140-nél is több kerül bele.
 

Kapunk dinamikusan változó időjárást és napszakokat, és természetesen nem marad ki a klasszikus karrier játékmód sem. Ebben egy zöldfülű pilótából apró lépésekkel válhatunk a világ leghíresebb autóversenyzőjévé.

 

A Project Cars 3-ra már nem is kell sokat várni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra folyik, a megjelenésre pedig augusztus 28-án kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!