Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

24

0 hozzászólás

Két nagy játék sem jelenhet meg idén

A Gran Turismo 7 és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is a jövő évre csúszott.

 

A minap két egymástól független kiadó is bejelentette egy-egy nagyon várt játéka halasztását. Az egyik a Sony, amely a Gran Turismo 7-et csúsztatta el jelentős mértékben, a másik pedig a Paradox Interactive, amely a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t tolta ki az évből.

 

A Sony még tavaly nyáron jelentette be, hogy megkapja hetedik számozott epizódját a Polyphony Digital nagy múltú autós sorozata, készül a Gran Turismo 7. Az új részre már csak azért is nagy igény volt, mert ez lesz az új konzol, a PlayStation 5 első exkluzív autós játéka. Ennek megfelelően a bejelentéskor még arról lehetett hallani, hogy a konzol egyik nyitócíme lehet.
 


Ebből viszont semmit sem lett. Olyannyira nem, hogy a megjelenést előbb 2021-re halasztották. Mostanra viszont kiderült, hogy részben a koronavírus miatt is jelentős késésben van a projekt az előre felállított ütemtervhez képest. Ezért a Sony a minap bejelentette, hogy ismét elhalasztják a játék megjelenését. Bár pontos premierdátummal most sem álltak elő, azt egyértelművé tették, hogy a Gran Turismo 7 ebben az évben már biztosan nem fog megjelenni.

 

Hasonló a helyzet a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-vel is. A Paradox Interactive kiadó tegnap jelentette be, hogy határozatlan időre eltolják a játék megjelenését, de annyi biztos, hogy idén már nem számíthatunk a megjelenésre. A háttérben elég komoly problémák húzódhatnak.
 


Mint kiderült ugyanis, a kiadó nem csak eltolta a premiert, de fel is állította a játékon eddig dolgozó Harduit Labs csapatát. A projektet egy egyelőre meg nem nevezett másik stúdióhoz irányítják át, azt viszont nem tudni, hogy mi lesz a sorsa a Hardsuit Labsnak. A jelek szerint a játék messze nem hozta a színvonalat, amit a kiadó egy ilyen kaliberű címtől előzetesen elvárt. Az egyelőre nem derült ki, hogy valójában milyen állapotban veszik át a projektet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!