Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

26

0 hozzászólás

Készül a Crysis 4!

A Crytek leghíresebb játéka kilenc év után folytatást kap.

 

A német Crytek először a Far Cry-jal hívta fel magára a figyelmet, amellyel új szintre emelte a videojátékok grafikáját. Mivel ennek a jogai végül a Ubisofthoz kerültek, a stúdió új címen készített folytatást, így született meg 2007-ben a Crysis, amely hamar a videokártya-tesztek népszerű játéka lett. Az álomszép grafikához ugyanis hírhedten magas gépigény párosult. Az évek során további két epizóddal bővül trilógiává a franchise.

 

Most pedig bejelentették, hogy kilenc évvel a Crysis 3 premierje után készül a negyedik rész, a Crysis 4. A bejelentéshez egy rövidke kedvcsináló is társult, de nagyon sokat egyelőre ebből sem tudtunk meg. Lényegében még a hivatalos címet sem.
 


A Crysis franchise egy idegen faj földi inváziójáról szól, amely ellen az hadsereg különleges nanopáncélt viselő katonákat vet be. Mi is egy-egy ilyen katonát irányíthattunk többnyire trópusi szigeteken, ahol nem csak az idegenek ellen harcoltunk, hanem más nemzetek katonái ellen is. Ruhánk több módon is használható volt: páncélként, álcaként vagy épp fizikai erőnk felerősítőjeként.

 

A Crysis 4 egyelőre nagyon korai stádiumban jár, így valószínűleg még sokáig nem fogunk hallani róla, látni pedig még kevésbé bármit is. De abban azért biztosak lehetünk, hogy a játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is el fog készülni és valószínűleg ismét olyan látványvilágot prezentál majd, amitől még a legdrágább videokártyák is vért fognak izzadni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!