Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

30

0 hozzászólás

Jövőre talán tényleg megjelenik a The Settlers: New Allies

A régóta készülő stratégia tartalmas előzetesben mutatta meg magát, konzolokra is elkészül.

 

A Ubisoft hosszú évek óta dolgozik az egyik legnépszerűbb stratégiai játék új epizódján. Először 2018-ban lehetett a The Settlersről hallani, de azóta többször is elhalasztották a premiert. Most újra bejelentették a játékot, immár The Settlers: New Allies címmel. És most is kaptunk egy új premierdátumot.

 

Az alapok nem változtak a tavalyi zárt béta óta, ám sokat bővítettek és finomítottak rajta. Átalakítják a kezelőfelületet és a játék irányítását. Az egyes népek sokkal jobban különböznek majd egymástól, lesznek egyedi katonai egységeik is, amelyek más előnyökkel rendelkeznek a harctéren.
 


A gazdaság felépítése is kibővül és finomodik, könnyebb lesz szerszámokat előállítani, de nagyobb mennyiségben is fognak fogyni. Megjelenik az erdész, aki a kivágott fákat fogja pótolni (ez régen alap volt, de az új játékból eredetileg kimaradt volna).

 

Fontos újítás, hogy a The Settlers: New Allies nem csak PC-re fog elkészülni, hanem PlayStation és Xbox konzolokra, Nintendo Switchre, de még Amazon Lunára és GeForce Now-ra is. Egyelőre csak a PC-s premier dátuma ismert, ez elvileg 2023. február 17-én lesz esedékes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!