Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

18

0 hozzászólás

Jövőre PC-re is jön a Nioh 2

Az idén tavasszal kizárólag PlayStation 4-re megjelent fantasy akció-szerepjáték minden kiegészítőjével együtt készül el PC-re.

 

Idén márciusban jelent meg kizárólag PlayStation 4-re a Tem Ninja legutóbbi játéka, a Nioh 2. A fantasy elemekkel meghintett, de alapvetően a japán mitológiára épülő szerepjáték elsősorban hangulatával és a Dark Souls játékokat idéző nehézségével vált sokak kedvencévé. Ahogy három évvel korábban az első rész, úgy a Nioh 2 is elkészül PC-re.

 

A fejlesztők az ilyenkor szokásos módon az új kiadásba már mindent belesűrítenek, ami az eredeti konzolos premier után kibővítette a játékot. Így a Nioh 2: The Complete Edition nem csak az alapjátékot, de annak három kiegészítőjét is tartalmazni fogja. A két már megjelent DLC, a The Tengu’s Discipline és a Darkness in the Capital mellett a csak később várható The First Samurai is a csomagba kerül.
 


Emellett a PC-s változat már támogatni fogja a 4K-s felbontást, ami mellett megfelelő konfiguráció esetén akár 144Hz-en is futhat a játék. Természetesen kapunk HDR-támogatást is, de az ultraszéles monitoroktól sem jön majd zavarba. Maradhatunk a kontrollernél, de lehet majd játszani billentyűzettel és egérrel is.

 

A Nioh 2: The Complete Edition a tervek szerint 2021. február 5-én fog megjelenni PC-re. Arról nincs hír egyelőre, hogy PlayStation 5-re is elkészül-e, de meg lennénk lepve, ha nem tenné.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!