Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

29

0 hozzászólás

Jövőre jön a Wild Hearts

Az EA és a Dynasty Warriors fejlesztői fantasy szerepjátékon dolgoznak.

 

Az EA és az Omega Force stúdió egy ideje már együtt dolgozik, méghozzá a tegnap bejelentett Wild Hearts fejlesztésén. A stúdió korábban olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Dynasty Warriors, a Hyrule Warriors, a One Piece vagy a Warriors Orochi sorozatok. Most viszont egy Monster Hunterre hasonlító játékon dolgozik.

 

A Wild Hearts története Azuma világában játszódik, amelyet a feudális Japán ihletett. E világot azonban hatalmas szörnyek is lakják, akiket Kemonóknak hívnak. Rájuk fogunk vadászni a játékban, amihez kardokat és korabeli fegyvereket használhatunk.
 


Mivel azonban e lények épületek méreteivel vetekszenek, ezért puszta kardokkal nem sok esélyünk lenne ellenük. Ezért hívhatjuk segítségül a Karakurit, egy ősi technikát, amivel a semmiből hatalmas fegyvereket építhetünk. Ezekkel már le lehet győzni a Kemonókat.

 

A Wild Hearts a tervek szerint 2023. február 17-én fog megjelenni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re folyik. A korábbi konzolokra nem fog elkészülni a játék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!