Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

28

0 hozzászólás

Jövőre jön a TT Isle of Man – Ride on the Edge 3

A motoros játékban a világ egyik legnehezebb versenyét teljesíthetjük.

 

A Nacon gondozásában 2019 óta él a világ egyik leghíresebb és egyben legveszélyesebb motorversenyének hivatalos videojátéka. A TT Isle of Man – Ride on the Edge eddig két részt ért meg, de a kiadó most bejelentette, hogy készül a harmadik.

 

A TT Isle of Man – Ride on the Edge 3-on már nem a KT Racing stúdió dolgozik, hanem a RaceWard Games csapata. Az új rész a teljes idei szezont tartalmazza, benne az összes hivatalos istállóval és gyártóval. A motorokkal 32 aktuális és történelmi versenyszakaszt lehet majd teljesíteni.
 


A klasszikus versenyek és a karriermód mellé kapunk egy Open Road játékmódot is, amely a sziget bejárását teszi lehetővé. A fejlesztők ígérete szerint 200 km-nél is több út várja, hogy végig száguldjunk rajtuk. Emellett alaposan továbbfejlesztik a fizikát és irányítást, illetve a mesterséges intelligenciát is.

 

A TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 a tervek szerint valamikor 2023 tavaszán jelenhet majd meg, de ennél pontosabbat egyelőre nem tudni. A játék PC-re mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készül,

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!