Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

22

0 hozzászólás

Újabb vezeték nélküli gamer egér a Corsairtől

A Sabre RGB Pro a Champions Series legújabb tagja.

 

A Corsair új egeret mutatott be, amelyet kifejezetten a gamer közösség számára fejlesztettek. Ha nagyon őszinték vagyunk, akkor nem is kimondottan újdonságról van szó, ugyanis a Sabre RGB Pro Wireless egy korábban piacra dobott vezetékes egér kábelmentesített kiadása.

 

A Sabre RGB Pro Wirelessen nem kevesebb mint hét gombot találunk. A két fő billentyű alatt Omron kapcsolók lapulnak, így az időtállóság miatt nem kell majd aggódnia a vásárlóknak. A mozgáskövetésért a PixArt és a Corsair közös fejlesztésű Marksman 26K szenzor felel, ez egészen 26 000 CPI-ig skálázható.
 


Mivel ezúttal egy vezeték nélküli egérről van szó, egy akkumulátornak is helyet kellet benne szorítani. Ez némi hízást eredményez, de még így is az abszolút elfogadható 79 grammos tömeget sikerült elérniük. Az akkumulátor a gyártó ígérete szerint 60 órás üzemidőt is kínál, de ha bluetooth-on kapcsolódik a PC-hez, akkor ez az idő kitolható 90 órára is. És persze ott van a töltéshez mellékelt USB-kábel, amely a hagyományos üzemeltetéshez is kiválóan alkalmas.

 

A Corsair a cpi-váltót nem túl praktikus módon az egér aljára helyezte. A nevében jelzett RGB-világítást pedig mindössze a tenyér alatt lapuló Corsair logó testesíti meg, de legalább van. Mindezért a Corsair 110 dollárt kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!