Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

26

0 hozzászólás

Újabb traileren a Farming Simulator 22

Ezúttal az állatoké a főszerep az új előzetesben.


Idén ősszel sem maradunk Farming Simulator nélkül, a GIANTS Software stúdió farmerszimulátora novemberben érkezik. A játékban most is egy hatalmas gazdaság irányítása lesz a feladatunk, amihez gépeket kell vásárolnunk és használnunk. De ezúttal nagyobb szerepet kapnak az állatok is.

 

Erről szól a Farming Simulator 22 legutóbbi előzetese is. Ebben bemutatkoznak a játékban szereplő háziállatok és haszonállatok. Lehet kutyánk, akivel unalmas perceinkben játékkal üthetjük el az időt. Tarthatunk baromfit, disznót, juhokat és teheneket is. Ezekre külön iparágak épülhetnek. Emellett lehet lovunk is, amellyel bejárhatjuk a birtok minden zegzugát.
 


A játékmenet lényegét persze továbbra is a növénytermesztés és az ahhoz kapcsolódó mindenféle részfeladatok adják. Vetnünk, aratnunk, permeteznünk és gyomlálnunk kell. Termeszthetünk mindenféle takarmánynövényt, de akár olívabokrokat és szőlőtőkéket is telepíthetünk. A munkához pedig valódi márkák valódi gépeit és szerszámait kell használnunk.

 

A Farming Simulator 22 PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox One-ra és Stadiára is meg fog jelenni. A premierre november 9-én kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!