Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

19

0 hozzászólás

Újabb demót kap a Resident Evil Village

PlayStation 4-en és 5-ön már most elérhető a demo első fele, de ezúttal más platformok sem maradnak ki.

 

Az év elején már kaptunk egy rövidke ízelítőt a készülő Resident Evil Village-ből, amikor megjelent egy időszakos demo kizárólag PlayStation 5-re. A Capcom már akkor megígérte, hogy a premier előtt érkezni fog egy második demo is, amely már minden platformra elérhető lesz. Most már azt is tudni lehet, hogy mikor.

 

A Resident Evil Village egy időlimites, egyórás demóban mutatja majd meg magát. Ebben egy picit körbe nézhetünk a faluban és egy picit a kastélyban is. A demo az összes érintett platformra elérhető lesz, viszont csak egyetlen napig lehet majd kipróbálni. Erre május 2-3. között kerül majd sor. Ez idő alatt PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is letölthető lesz.
 


Ugyanakkor a Capcom és a Sony továbbra is szoros együttműködésben dolgozik, aminek eredményeként a PlayStation 4 és PlayStation 5 játékosok egy picit előbb, már most belekóstolhatnak a demóba. Ők két részletben, kétszer fél órás változatban próbálhatják ki a demót, előbb a falus, aztán a kastélyban játszódó részt. Az első próba épp most fut, míg a második kör április 24-25-én lesz esedékes.

 

A Resident Evil Village a tervek szerin május 7-én fog megjelenni PC-re, Stadiára, PS4-re és PS5-re, Xbox Onera és Xbox Series X-re. A hetedik rész nyomán ez is belső nézetes túlélőhorror lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!