Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

26

0 hozzászólás

Új videókban mutatja meg magát a Company of Heroes 3

A Relic néhány napja leplezte le a jövőre érkező új stratégiai játékot.

 

A Relic Entertainment csapata elsősorban valósidejű stratégiai játékaival szerzett sokmilliós rajongótábort magának. A stúdió talán leghíresebb és legnépszerűbb sorozata a Company of Heroes, amely eddig két epizódot és megannyi DLC-t ért meg. A második világháborúban játszódó stratégiai sorozat jövőre trilógiává bővülhet, készül ugyanis a Company of Heroes 3.

 

Míg az első rész a nyugati frontvonal klasszikus csatáit dolgozta fel a Normandiai partraszállással kezdve, addig a második rész már a keleti frontra vezényelt minket a szovjet hadsereg kötelékében. Most viszont visszatérünk Európába, ugyanis a Company of Heroes 3 a Husky hadműveletről fog szólni, vagyis Olaszországban fogunk csatázni.
 


A játék két szinten adja a játékosok kezébe az irányítást. A nagy térképen Olaszország egyes régióit láthatjuk majd városokkal és a domborzati viszonyokkal. Itt körökre osztva zajlik a háború, egységeinket így mozgathatjuk a városok és más stratégiailag fontos területek között. Ha pedig éles összecsapásra kerül sor, átváltunk az első két részből megismert valósidejű játékmódra.

 

Itt visszatér a bázisépítés és egységgyártás is, az adott térképen pedig taktikai szempontból fontos zónákat kell elfoglalni és fokozatosan visszaverni az ellenség egységeit. Újdonságként megjelennek a teljesen rombolható épületek, amelyek az egységekre is hatással lesznek. Illetve szintén érdekes újítás, hogy az épületekbe belépve más ki is füstölhetjük onnan az ott lapuló ellenséget. Ez a korábbi részekben nem volt jelen.
 


A Company of Heroes 3-ra még elég sokat kell várnunk, mivel 2022 vége előtt biztosan nem fog megjelenni. Viszont ha valaki addig is szeretné kipróbálni a játékot, annak a hivatalos oldalon kell regisztrálnia és akkor a fenti két videóban is látható változatot már lehet ingyen tesztelni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!