Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

14

0 hozzászólás

Új előzetesen a Hood: Outlaws & Legends

A multiplayer akció-szerepjátékban mindenki megalkothatja a maga középkori útonállóját.

 

A Sumo Digital Newcastle-i stúdiójában készül a tavaly nyáron bejelentett Hood: Outlaws & Legends, amely a PvPvE játékok nem túl sűrű táborát fogja gyarapítani. A kiadásért a Focus Home Interactive felel, akik most egy új előzetesben foglalták össze, miről is fog szólni a játék.

 

A Hood: Outlaws & Legends egy multiplayer akció-szerepjáték, amelyben mindenki megalkothatja a maga középkori útonállóját. Ezt követően négyfős csapatokba verődhetünk, ahol mindenkinek más lesz a szerepe. Lesz mesterlövész, orvgyilkos, lovag és orvos is a csapatban, akik mind más területen jeleskednek.

 

A cél minden esetben egy erődítmény megközelítése és a bejutás. Ha bent vagyunk (ennek módja a játékosokon múlik, lehet erővel is betörni, de lesznek titkos alagutak is), fel kell kutatnunk a kincseskamrát, amelynek kulcsait minden erődben egy nagyon erős lovag fogja őrizni. A kulcsokat el is lehet csenni, de a lovagot is le lehet győzni értük. Miután kifosztottuk a kincseskamrát, meg is kell szökni, miközben az erőd teljes őrsége a nyomunkban lesz.
 


Hogy mindez még bonyolultabb legyen, minden játékban két rivális csapat fog versengeni ugyanazért a kincsért. Vagyis nem csak az MI által irányított katonákkal kell majd megküzdenünk, de lesz egy ellenséges banda is hasonló karakterekkel, mint a miénk, akik bármikor ránk támadhatnak. Ez elég jó taktikázási lehetőséget is ad. A csapatok meg is várhatják, amíg a másik banda ellopja a kincseket, annak kimenekítése közben ütnek rajtuk. De akár rájuk is lehet uszítani az őrséget kis trükközéssel.

 

A Hood: Outlaws & Legends PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re fog megjelenni. A premierig már csak egy szűk hónap van hátra, az ugyanis május 10-én lesz esedékes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!