Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

29

0 hozzászólás

Új Dragon Ball játék készül, de Gokuék nélkül

A játékban nem valamelyik csillagharcost fogjuk irányítani, hanem egy földi halandót.

 

Általában a Dragon Ball játékokban mindig a franchise legnagyobb hőseivel, így Gokuval, Gohannal, Vegitával vagy épp Krillinnel lehet felvenni a harcot az olyan gonoszokkal, mint Freeza, Cell vagy Buu. De a GIMP stúdiója most úgy döntött, hogy alaposan felrúgja a trendeket.

 

Készül a Dragon Ball: The Breakers, amelyben a franchise nagy hősei ezúttal távol maradnak. Helyettük a főszerepben az univerzum teljesen hétköznapi lakóit láthatjuk majd, köztük Bulmával vagy épp Dolonggal. Persze a gonoszok maradnak, így Cell, Freeza és Buu is elbukkanhat.
 


A játékmenet a manapság divatos aszimmetrikus multiplayer módra épül, vagyis a játékosok többsége valamelyik földi halandót fogja irányítani, míg egyvalaki a szupergonoszok egyikét. Utóbbi fog vadászni a többiekre, akiknek az a célja, hogy egy sor részfeladatot teljesítve végül el tudjon menekülni abból a párhuzamos dimenzióból, ahová mind kerültek.

 

A Dragon Ball: The Breakers a tervek szerint valamikor 2022-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, X1-re és XSX-re. De egy zárt bétát már decemberben is tartani fognak, ahol a szerencsések kipróbálhatják a játékot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!