Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

26

0 hozzászólás

Ilyen lesz a GTA: The Trilogy

Még decemberben felújított gyűjteménlyes kiadásban tér vissza a legendás sorozat három epizódja.

 

A Rockstar Games neve örökre egybe forrt a Grand Theft Auto franchise-zal. A sorozat első két klasszikus epizódja még felülnézetben készült el, majd 2002-ben jelent meg az igazi videojátékos mérföldkőnek számító Grand Theft Auto III, az első teljesen 3D-s epizód. Ezt egy évvel később, 2003-ban követte a Grand Theft Auto: Vice City, majd 2005-ben az egész sorozat egyik legsikeresebb darabja, a Grand Theft Auto: San Andreas.

 

E három játék mindegyike igazi klasszikusnak számít, amelyek még így, évtizedes távlatból is milliók nagy kedvencei. Persze mai szemmel már mindhárom megmosolyogtató grafikával bír, de a hangulatuk így is egyedi. A Rockstar Games jelenleg jó eséllyel már a sorozat hatodik fejezetén dolgozik, ám emellett tőlük szokatlan módon elkészítik e három klasszikus felújított kiadását is.
 


A három játék a Grand Theft Auto: The Trilogy címmel fog megjelenni. Ahogy azt a fenti video is mutatja, a készítők igyekeztek a lehetőségekhez mérten feltupírozni a grafikát. Picit élesebb textúrákat és egy-két új effektet kapunk, talán valamennyire a modellek is részletesebbek lesznek. De mivel ez nem egy remake, hanem egy HD remaster lesz, így ennél többre nem szabad számítani.

 

A Grand Theft Auto: The Trilogy létjogosultságát inkább az adja, hogy PC mellett az aktuálisan fontosabb konzolokra is meg fog jelenni. Így december7-től első ízben lesz elérhető PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, de jövőre iOS-re és Androidra is meg fog jelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!