Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

17

0 hozzászólás

Ilyen lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War

Megmutatták a játék kampányának első küldetését – PlayStation 5-ön.


A Sony nem csak a PlayStation 5 premierjét leplezte le tegnap este, de egy sor izgalmas játékról is esett szó, amelyek természetesen mind jönnek majd az új konzolra is. Ezek egyike a Call of Duty: Black Ops Cold War volt.

 

A Treyarch és a Raven Software kooperációjában készülő FPS természetesen a hidegháború feszültséggel teli éveibe repíti majd a játékosokat. Ahogy a szériától az elmúlt tizenhét évben megszokhattuk, idén is kapunk egy moziszerű egyszemélyes kampányt és multiplayer módot, de idén a zombis rész sem marad ki.

A tegnap esti show-n az egyszemélyes kampányé volt a főszerep, ennek legelső küldetésébe engedtek egy kis bepillantást a készítők. A videón régi ismerősök oldalán lopódzunk be egy katonai repülőtérre, hogy ott likvidáljunk egy veszedelmes alakot. Ám elhibázzuk a lövést, ezzel pedig kezdetét veszi egy látványos autós üldözés, amelynek a végén egy pici távirányítós autóra szerelt bombával akadályozzuk meg egy teherszállító repülő felszállását.

 

A Call of Duty: Black Ops Cold War a tervek szerint november 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re. Mivel a PS5 és az XSX is megjelenik (papíron) eddigre, így tulajdonképpen egyfajta nyitócímnek tekinthetjük majd a játékot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!