Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

29

0 hozzászólás

Így készült az IXION

Az űrhajós túlélő-stratégia fejlesztői videókban mesélnek a játékról.

 

Napokon belül megjelenik az indie Bullwark Games új sci-fi túlélő-stratégiai játéka, az IXION. Ebben a játékosok egy űrállomás felett vehetik át az irányítást, a cél pedig biztosítani a hajón utazó telepesek túlélését, amíg új bolygót nem találnak. A fejlesztők több videóban meséltek a játékról. Az első videóban a történetről hallhatunk, amely fontos eleme a játéknak.
 


A második video a designról és a programozásról szól. Hallhatunk benne a játékmenet különböző elemeiről, mint az űrviharok vagy a különböző funkciók. Azt is elmesélik, miért éppen egy forgó űrállomáson játszódik a történet.
 


A harmadik video pedig kifejezetten a látványvilágra koncentrál. A készítők arról mesélnek benne, hogy miként tervezték meg és kísérletezték ki a különböző modelleket, a karaktereket és az űrhajó építményeit.
 


Az IXION kizárólag PC-re készül. A túlélő elemekkel és városépítő elemekkel egyaránt rendelkező stratégia december 7-én fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!