Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

05

0 hozzászólás

Hordozható gamer egér a Razertől

Az Orochi V2-t kifejezetten laptopok mellé ajánlja a gyártó.

 

A Razer sok-sok éve szállítja a jobbnál jobb gamer egereket, amelyekkel a piac egészen nagy részét le is tudják fedni. De mindig találnak még kiaknázatlan vagy bővítésre szoruló területeket. Így most bemutattak egy új, kifejezetten laptopokhoz szánt gamer egeret, az Orochi V2-t.

 

Az Orochi V2 éppen ezért a szokásos egér méretekhez képest nézve is egészen aprónak tűnik, hiszen csupán 108*60*38 mm. A tömege alapján nyugodtan indulhat az ultrakönnyű egerek kategóriájában is, mivel alig 60 grammot nyom. A design visszafogott, már-már hétköznapi, de semmi esetre sem csúnya. A kialakítás pedig szimmetrikus, így jobb és bal kézzel is ugyanolyan kényelmes használni.
 


Az egérben található szenzor több lépcsőben 18 000 DPI-ig skálázható, a fő billentyűk alatt a Razer saját tervezésű mechanikus kapcsolói lapulnak. Ezek a gyártó ígérete szerint 60 millió kattintásig biztosan megállják a helyüket. Az egéren összesen hat programozható gomb kapott helyet.

 

A költség- és energiatakarékosság jegyében az Orochi V2 nélkülöz mindenféle RGB-megvilágítást. Így egy AA-s méretű akkumulátorral elérhető 2,4 GHz-es kapcsolat esetén 425, míg BLE kapcsolódással akár 950 órás üzemidő is. A Razer hagyományos fekete és fehér kiadásban piacra dobott egere 70 dollárt kóstál. Viszont elérhető belőle egy változtatható designú változat is, ezért már 90 dollárt kérnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!