Webáruházunk és üzleteink továbbra is zavartalanul üzemelnek, hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

23

0 hozzászólás

Hoover 100% pénz-visszafizetési garancia

Mindig is szeretettél volna egy Hoover porszívót, de még bizonytalan vagy? Végre eljött az idő, hogy kockázat nélkül próbálhatod ki!

Kétségeid vannak a vásárlással kapcsolatban, vagy a döntésben? Nem tudod hol megnézni, megtapintani a terméket? Nem gond segítünk, a Hoover most 100%-ban pénz-visszafizetési garanciát vállal a termékeire! Amennyiben a termék mégsem felel meg az elképzeléseidnek, nincs más dolgod, csak visszaküldeni a készüléket, és a Hoover visszafizeti a vételár 100%-át! Vedd meg most!

A 100%-os pénz-visszafizetési garancia kizárólag a promóció időtartama alatt (2020. március 23. és 2020. április 30. között) vásárolt egyes Hoover porszívókra érvényes, amennyiben a termék a vásárlástól számított 30 napon belül kerül visszaküldésre.

PROMÓCIÓBAN SZEREPLŐ TERMÉKEKÉRT KATTINTS IDE!

Kérjük, figyelmesen olvasd el a Részvételi szabályzatot!

RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT
100%-OS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA NYOMTATVÁNY

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hoover 100% pénz-visszafizetési garancia
Akció 
2019 jún 20.
Hoover 100% pénz-visszafizetési garancia

Mindig is szeretettél volna egy Hoover porszívót, de még bizonytalan vagy? Végre eljött az idő, hogy kockázat nélkül próbálhatod ki! Kétségeid vannak a vásárlással kapcsolatban, vagy a döntésben? Nem tudod hol megnézni, megtapintani a terméket? Nem gond segítünk, a Hoover most 100%-ban pénz-visszafizetési garanciát vállal a termékeire! Amennyiben a termék mégsem felel meg az elképzeléseidnek, nincs más dolgod, csak visszaküldeni a készüléket, és a Hoover visszafizeti a vételár 100%-át! Vedd meg most!

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!