Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

15

0 hozzászólás

Három gamer monitor a Gigabyte-tól

A CES-en mutatkozott be a G27F, a G27QC és a G32QC, amelyek G-Sync és FreeSync támogatással is rendelkeznek.


A Gigabyte elsősorban inkább hardvereiről híres, hiszen alaplapot, videokártyát, tápot egyaránt gyártanak. De ugyanígy jelen vannak többek közt a monitorok piacán is, a CES-en pedig e piacra mutattak be három új terméket is. Ezekben az a közös, hogy tudásuk alapján kifejezetten a játékosoknak lehetnek érdekesek.

 

A három monitor közül kettő 27 hüvelykes, a harmadik pedig 32 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A legkisebbik testvér a G27F, amely 1080p-s felbontással és 144Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. A színtérlefedettség esetében az sRGB 120%-a. AMD-s Freesync és Nvidiás G-Sync támogatással egyaránt rendelkezik, valamint felszerelték két 2W-os hangszóróval is.

 

A középső testvér a G27QC nevet viseli, és méretében tehát megegyezik fenti társával. Ami viszont nagy különbség, hogy ennek felbontása már 2560*1440 pixel, valamint a QC-utótag a korábbi Gigabyte-szokás alapján hajlított kijelzőt takar. Ennek hajlítási íve 1500R. A G-Sync és FreeSync támogatás itt is adott, utóbbiból viszont már a Premium változatot kapta, a képfrissítés pedig 165Hz, valamint van HDR-támogatás is. A két 2W-os hangszórót ebben is megtaláljuk.
 


A legnagyobbik testvér pedig a G32QC, amely az előző méretesebb és kissé kibővített verziója. A felbontás itt is 2560*1440 pixel, a hajlított kijelző itt is megtalálható (szintén 1500R), csak épp már 32 hüvelykes átlóval. A G-Sync mellé pedig itt a FreeSync Premium Pro került. A képfrissítés itt is 165 Hz, valamint kapunk VESA DisplayHDR 400 támogatást is. Hangszórót viszont nem.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a három monitor mikor és milyen árcédulával kerülhet a boltok polcaira, de a hírek szerint nem kell sokat várnunk a premierre. Addigra bizonyára az is kiderül, hogy a kijelzők milyen panellel vannak szerelve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!