Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

23

0 hozzászólás

Harmadik generációba lép az ASUS ROG Phone

Két változatban kerül a boltokba augusztusban az új készülék.


Az ASUS nem csak hardvereket, laptopokat és periféria eszközöket gyárt a játékosoknak, de egy ideje már bivalyerős okostelefonokat is. Ennek érkezik meg hamarosan a harmadik generációs változata. Az ASUS ROG Phone 3 két változatban kerül a boltokba augusztusban.

 

A ROG Phone 3 és a ROG Phone 3 Strix között csak néhány kisebb, elsősorban költségcsökkentő különbség lesz. A SoC és a memória mellett a tárhelykapacitás terén lesz egy picit utóbbi gyengébb, de cserébe jó 200 dollárral olcsóbb is.

 

A ROG Phone 3 lelke egy Qualcomm Snapdragon 865+ SoC (a Strixé egy Snapdragon 865), amely mellé Adreno 650 GPU és 12-16 GB memória társul. Tárhelyből 256 vagy 512 GB-os változat választható. A Strixben csak 8 GB memória és 128 vagy 256 GB tárhely kap helyet. Más különbség nem lesz.
 

A készülékek 6,59 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapnak, amelynek felbontása 1080*2340 pixel, ezt 144Hz-es képfrissítési sebességgel hajtják meg. A hátoldalon egy 64 megapixeles fő, egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 5 megapixeles makro kamerából álló rendszer található. Az előlapra pedig egy 24 megapixeles szelfikamerát építenek.

 

A készülékekben természetesen a legújabb Android 10 dolgozik, amely egyedi kezelőfelületet kap. Mindkét okostelefon valamikor augusztusban kerülhet a boltok polcaira, a ROG Phone 3 1000 eurós, a Strix változat pedig 800 eurós ajánlott fogyasztói áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!