Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

20

0 hozzászólás

Gyenge akkumulátorral jöhet a Samsung Galaxy Z Flip

Már a Galaxy Fold sem az üzemidejéről híres, de az utódja sem ebben fog fejlődni.


A Samsung nagy nehezen piacra dobta a világ első hajlítható kijelzős okostelefonját, a Samsung Galaxy Foldot, amely a hiperérzékenysége és sérülékenysége mellett a csillagászati árával is elég nagy port kavart. Ennek ellenére a Samsung továbbra is lát fantáziát a technológiában, ezért már dolgozik is a következő hajlítható kijelzős telefonon, amely a Galaxy Z Flip nevet viseli.

 

A Galaxy Fold 4380 mAh-s akkumulátor kapott helyet, amely nem nagy, de nem is kicsi, ugyanakkor az egy nagy és az egy kis kijelző miatt meglehetősen hamar megadja magát. Ám a hírek szerint az utód Z Flip nem fog ezen javítani, sőt. Egyes források arról számolnak be, hogy jóval gyengébb telep kap helyet a készülékben, amely mindössze 3300 mAh-s lehet. Ez még alacsonyabb üzemidőt is feltételez.



Az eddig Galaxy Bloom kódnéven emlegetett eszközről egyelőre kevés részlet látott napvilágot. A hardvert tekintve az tűnik valószínűnek, hogy a Qualcomm Snapdragon 855 SoC lehet a központi chip. Ami pedig a kijelzőt illeti, egyelőre sem a felbontás, sem a pontos méret nem ismert. Az viszont igen, hogy a Galaxy Fold műanyag védőrétege a múlté, helyette nagyon vékony üvegrétek kerülhet a kijelző fölé, amely a tervek szerint sokkal jobb karcállóságot eredményez.

 

Hogy végül milyen készülék lesz a Samsung Galaxy Z Flip, az egyelőre a jövő zenéje. A premier dátumát most még homály fedi, illetve azt sem lehet tudni, hogy milyen árcédulával kerülhet majd a boltokba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!