Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

17

0 hozzászólás

Gran Turismo 7 – visszatér a Daytona Speedway

A sorozat előző részéből hiányzott az ikonikus versenypálya, most visszatér és saját trailert is kapott.


A Polyphony Digital lassan a célegyenesbe fordul a 2020 nyarán bejelentett Gran Turismo 7 fejlesztésével. A stúdió 1997 óta szállítja a PlayStation konzolok leghíresebb szimulátorát, amely idén PlayStation 5-ön folytatja a sort. A Gran Turismo 7-ben pedig lesz egy nagy visszatérő is.

 

A Gran Turismo 7 a hétvégén új előzetest kapott, amelyben ezúttal nem valamely játékmód vagy épp versenyautó a főszereplő. Hanem az egyik versenypálya, egészen pontosan a Daytona International Speedway. Ez nem csak azért érdekes, mert a világ egyik leghíresebb versenypályájáról van szó, hanem azért is, mert a sorozat előző részében, a Gran Turismo Sportban nem szerepelt.
 


Az új előzetesben egy éppen futó versenybe csöppenünk bele. Egy Porsche 911 RSR volánja mögül követhetjük az eseményeket, majd a video átvált külső fix kameranézetbe, ami olyan mint a TV-közvetítések. Itt már sokkal többet is megnézhetünk az ikonikus versenypályából is.

 

A Gran Turismo 7 kizárólag PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül. Utóbbi konzolon ezzel debütál majd a nagy múltú sorozat, habár a korábbi részek a visszafelé kompatibilitás jegyében szintén elérhetők rajta. A premierre március 4-én kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!