Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

26

0 hozzászólás

Gamer monitorduó a Dell műhelyéből

A kisebbik testvér a G2422HS, a nagyobbik a G2722HS nevet kapta a kereszten.

 

A Dellről a többségnek máig inkább a laptopok jutnak eszébe, de azért érdemes figyelemmel követni a gyártó többi termékét is. Mint például a most bemutatott két új gamer monitort, amelyek igazán csak méretükben térnek el egymástól.

 

A kisebbik változat, a G2422HS a nevének megfelelően 24 hüvelykes kivitelben készül, míg nála egy lépéssel nagyobb testvére, a G2722HS nem meglepő módon 27 hüvelykes képátlóval bír. Mindkét monitor IPS panelt kapott, amelynek felbontás 1920*1080 pixel.
 


Ezt akár 165Hz-en is képes frissíteni, szóval akinek az ultramagas felbontás nem, de a nagy sebesség fontos (például az esportolók vagy épp a hobbiból kompetitív multiplayer játékokkal játszók), azoknak remek választás lehet e két monitor. Természetesen nem hiányzik a magas képfrissítés mellől az AMD FreeSync Premium és a G-Sync támogatása sem. A fénysűrűség legfeljebb 350 cd/m2, a kontrasztarány pedig 1000:1.

 

A hátoldalon sem ér nagy meglepetés senkit: a videojelet két HDMI 2.0 valamelyikén vagy a DisplayPort 1.4 csatlakozón fogadja, de ott találjuk a szokásos jacket is. Cserébe viszont USB-t nem. A Dell az újdonságokért nem is kér olyan elvadult összeget, a kisebbik változat 279, a nagyobbik 349 eurós ajánlott fogyasztói áron kerülhet a boltokba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!