FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

08

1 hozzászólás

Fedezd fel az ACER termékeit!



Az Acer Nitro sorozatú monitor újrafogalmazza a játék és mozizás élményét, teljes nagy felbontású digitális grafikával a nagyméretű, 27” széles képernyőn. 
Rabul ejtő széles képernyős megjelenítést, és környezettudatos funkciókat biztosítanak, lehetővé téve ezáltal a bámulatos multimédiás tartalmak otthoni, munkahelyi, stúdióbeli vagy iskolai élvezetét.
A Nitro sorozat AMD FreeSync techológiával rendelkezik, amely megakadályozza a gyors mozgásokból eredő képszétesést, valamint az Acer Eye Protection techológiák, úgy mint a Flickerless, Low Dimming és BlueLightShield is megtalálható benne.
Acer Display Widget alkalmazáson támogatása, amely négy vezérlési részével a monitor beállításának intuitívabb módját kínálja a felhasználók számára. 


Rövid specifikáció:

•    24/”27” FHD 1920 x 1080 / WQHD 2560x1440 / UHD 3840 x 2160 felbontás IPS képernyő
•    144Hz / 75Hz képfrissítés, FreeSync
•    100 000 000 : 1 kontraszt
•    1 ms válaszidő
•    ZeroFrame, keret nélküli kialakítás
•    VGA, 2x HDMI, Audio in/out csatlakozók
•    Acer Display Widget alkalmazás







Akár 14”, akár 15”-ban gondolkodunk az Acer Swift 5 egy kiváló választás lehet annak, aki nagyon könnyen hordozható (1kg alatt) de hosszú üzemidővel rendelkező gépet keres. Az Acer Swift 5 14” / 15”-os modelljei speciális magnézium -lítium és magnézium-alumínium ötvözetéből készültek, így a súly szinte észrevehetetlen (970gramm – 14” / 999gramm – 15”) marad.
A vékonyított kávának (kevesebb mint 6mm) köszönhetően még kecsesebb gépet kapunk, a panel pedig IPS kijelző 100%-os sRGB lefedettséggel, mindez érintésérzékeny felülettel. Teljesítmény tekintetében sem kell hiányt szenvednünk, mivel a modellek a legújabb generációs i5 / i7 processzorral és ultragyors PCIe NVMe SSD-vel kaphatóak.
Akinek pedig különlegesebb színben gondolkodik, annak érdemes megnéznie a matt kék színű, narancssárga háttérvilágátású modellt is.






Az Acer ezzel a projektorral egy olyan terméket kínál, amely nagy értéket jelent a mindennapi használatra a munkahelyen vagy akár otthon. A 3500 ANSI Lumen fényerővel és FHD felbontással kiemelkedő kijelző teljesítményt nyújtva a projektor tiszta, életteli megjelenítést biztosít. További nagy teljesítményű technológiai megoldások: kettő HDMI™ csatlakozó, valamint a projektor támogatja mind a 4:3 képarányt, mind a szélesképernyős megjelenítést az Acer SmartFormat használatával, valamint az Acer ColorBoost II és az EcoProjection technológiát. Az RJ45 csatlakozó segítségével akár hálózaton keresztül az otthoni, vagy munkahelyi számítógépével könynedén kommunikálhat. Ha kiváló értéket képviselő, nagyobb kivetítésre képes projektorra van szüksége, a X1525i nyilvánvaló választás!

Rövid specifikáció:

• 1920 x 1080 FHD felbontás, 16:9
• 3500 Lumen fényerő
• 20.000 : 1 kontraszt
• 5000 óra lámpa élettartam!
• Fehér szín, 2 év garancia
• BlueLight Shield, Acer LumiSense +
• Ethernet (RJ45) csatlakozás és Projection
over Lan támogatás
• Mobile USB display + Multimedia Playback (USB A csatlakozás)
• Vezetéknélküli kivetítés applikáció mentesen
(Miracast támogatás - Win10/IOS/Android)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!
Újdonság 
2020 ápr 29.
Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.

TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök
Újdonság 
2019 szept 03.
TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök

Gyors. Stabil. Mindenhol. A wi-fi-nek működnie kell, nem számít, hogy éppen melyik szobában is vagy. Amikor zenét hallgatsz, főzöl, streamelsz egy filmet az ágyadban, vagy éppen videó chatelsz a szeretteiddel a kanapéról, a Deco az egész otthonodban biztosítja a megszakítás nélküli kapcsolatot.

Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay
Újdonság 
2019 máj 23.
Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay

Korábban már sokan találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy valaki a mobiltelefonját érintette hozzá a terminálhoz fizetéskor és elő sem került a bankkártya a bénztárcából. Eddig ez a kiváltság csupán az androidosoknak járt, azonban május 21-től kezdve már az iOS felhasználók is élhetnek a lehetőséggel.

 MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!
Újdonság 
2019 márc 18.
MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!

A Váci úti üzlethelyiség a Nyugati és a Lehel tér között kiváló helynek bizonyult arra, hogy Dohány utcai üzletünket a szervizzel együtt korszerűbb formában újranyissuk. Június 3-tól várunk titeket a modern, új helyen. Dohány utcai boltunkat május 31-én pénteken 19 órakor, valamint szervizünket 18 órakor véglegesen bezártuk.

Amerikai korlátozó intézkedések: mit jelent mindez a Huawei vásárlókra nézve?
Újdonság 
2019 máj 21.
Amerikai korlátozó intézkedések: mit jelent mindez a Huawei vásárlókra nézve?

Akik naprakészek a tech-világ híreit illetően, azok bizonyára már tudomást szereztek arról, hogy a Google, az Android platform fejlesztője és tulajdonosa szünetelteti az üzleti kapcsolatait a Huawei, legfőképp kommunikációs eszközöket gyártó, kínai székhelyű céggel. Mivel a Huawei okostelefonjai köztudottan Android rendszert futtatnak, jogosan merül fel az emberben a kérdés: vajon innentől kezdve használhatatlanok lesznek a készülékek? A legfontosabb kérdésekre Mr. Ren Zhengfei, a Huawei alapítója és vezérigazgatója válaszolt.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!
  2019-10-17 14:01:50

wow