Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

26

0 hozzászólás

Faragtak a Corsair K100 RGB árából és tudásából, így született meg a K60 RGB Pro

A Corsair így egy átlagos tudású gamer billentyűzetet hozott össze, az átlagosnál még mindig magasabb áron.

 

Erősen kérdéses, hogy mekkora kereslet lehet majd a Corsair egyik legújabb gamer billentyűzetére. Az eszköz ugyanis egy picit amolyan mostohagyermek jelleget ölt: egy korábban kiadott extra képességű, de cserébe méregdrága termék lebutított és faragott árú változata.

 

A gond itt azzal kezdődik, hogy a mérnökök az extrák közül nem néhányat, hanem lényegében az összeset száműzték. Cserébe csaknem megfelezték ugyan az így született termék árát, de valójában az még így is 130 euró körül mozog, ami egy billentyűzetért nem kevés pénz.

Az újdonság az így tulajdonképpen az átlagos gamer billentyűzet kategóriában induló K60 RGB Pro lett. Tudására persze nem lehet panasz, a megszokott Corsair minőséget is elvárhatjuk tőle. Az alacsony profilú billentyűsapkák Cherry MX Viola kapcsolókat rejtenek, amelyek 45g lenyomással bírnak 2 mm-es úton.

 

Természetesen az összes ilyen termékektől megszokott funkciót megkapjuk, illetve az RGB-világítást akár billentyűnként is megszabhatjuk. Erre a billentyűzeten keresztül is van némi lehetőség, de a Corsair szoftverével az igazi. Multimédia billentyűk nincsenek, ezeket az FN-billentyűkre költöztették.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!