Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

01

0 hozzászólás

Ezzel játszunk áprilisban

Mától elérhető az Outriders, de jön a MotoGP 21 és a Returnal is.

 

Áprilisban sem fogunk unatkozni, hiszen ha nem is akkora mennyiségben, mint az elmúlt években, de idén is több érdekes játék jelenik meg a negyedik hónapban. Ezek közül is kiválogattuk azt a néhányat, amire szerintünk érdemes lesz odafigyelni.
 


Rögtön április 1-én, vagyis ma megjelent a People Can Fly új akció-szerepjátéka, az Outriders. A külső nézetű sci-fi kaland egy idegen bolygón játszódik, ahol a helyi természeti anomáliák különleges képességekkel ruházták fel az oda érkező embereket. E képességek segítségével vehetjük fel a harcot a bolygón élő szörnyekkel. Az Outriders PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelent meg.
 


Április 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re az Oddworld: Soulstorm. A nagy múltú sorozat új felvonása valójában a franchise 1998-as első epizódjának a felújítása a mai elvárásoknak megfelelő formában. A játékban egy apró űrlényt irányítunk, aki egymaga száll szembe a népét zsarnoki elnyomásban tartó hatalommal és felszabadítja társait. A játék PS5-re a PlayStation Plus előfizetők számára ingyenes lesz.
 


A sort a MotoGP 21 folytatja, amely április 22-én fog megjelenni. Az olasz Milestone stúdió új játékában sok újdonságra számíthatnak a rajongók. A grafikai is sokat finomodik az előző részekhez képest, de a játékmenetet is tovább csiszolták. Megjelenik például a long lap büntetés, ha túl sportszerűtlenül versenyeznénk. A játék PC-re, PS4-re, PS5-re, X1-re és XSX-re érkezik.
 


Április 29-e pirosbetűs ünnep lehet a stratégiák szerelmeseinek, ugyanis a műfaj egyik nagy klasszikusa tér vissza ezen a napon kizárólag PC-re. A Creatie Assembly felújítja a Rome: Total Wart, amely így sokkal szebb grafikával (4K támogatás, részletes környezet és karakterek), kibővült oktatómóddal és egy sor új játékelemmel bővül a franchise utóbbi epizódjaiból merítve. Több játszható frakció is kerül bele, így 16-ról 22-re nő a számuk.
 


A hónap végén érkezik a PS5 egyik új exkluzív játéka, a Returnal. A Housemarque új akció-kalandjátéka egy idegen bolygóra repíti a játékosokat, ahol egy asztronauta bőrébe bújhatnak. Hősünk lezuhant űrhajójával és csak magára számíthat. A bolygón furcsa dolgok történnek, egy ősi civilizáció romjai jelenthetik a túlélés és menekülés egyetlen esélyét. Csakhogy hősünk meghal, és újraéled. És minden egyes alkalommal megváltozik körülötte a világ, csak az emlékei és tapasztalatai maradnak meg. A Returnal április 30-án fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!