Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

16

0 hozzászólás

Ezt tudja majd PC-n a Days Gone

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a PS4-exkluzív játék új változata.

 

A Bend Studio 2019-es játéka, a Days Gone eredetileg kizárólag PlayStation 4-re jelent meg és nagyon nagy várakozás előzte meg. A zombis túlélő-szerepjáték bár egyáltalán nem sikerült rosszul, nem aratott akkora sikert, hogy a Sony zöldutat adjon a folytatásnak. Viszont a fejlesztők most újra próbálkozhatnak, ugyanis elkészíthetik a Days Gone PC-s változatát.

 

Ez a minap vadonatúj előzetest kapott, amely két fontos dologra koncentrál. Az első azok az újítások és fejlesztések, amiket a játék PC-n kap a PS4-es verzióhoz képest. A második pedig a premierdátum. Utóbbira nem is kell sokat várnia a rajongóknak, hiszen a zombis őrület május 18-án, vagyis egy hónap múlva veszi kezdetét PC-n.
 


Ahogy az ilyen új kiadásoknál lenni szokott, a PC-s verzió technológia terén sokat lép előre a két évvel ezelőtti eredeti változathoz képest. A játék támogatni fogja a 21:9-es monitorokat, valamint a 4K-s támogatás sem hiányzik. Mindezt immár korlátozás nélküli framerate-tel, vagyis kellően erős gép esetén akár 4K mellett is kisajtolhatunk belőle magasabb teljesítményt, így folyamatosabb élményt.

 

A grafika is szépülni fog. Az egész világot és annak minden modelljét részletesebben kidolgozták, magasabb lesz a látótávolság is, ami a növényzet megjelenítésének megszépülését is jelenti. Ahogy az a PC-s játékoknál már megszokott, a grafikát részletesen be lehet majd állítani, hogy mindenkinél megfelelően fusson és jól is nézzen ki. Emellett nem hiányzik majd a kontrollerek és az egér-billentyűzet páros támogatása sem. Érdemes megemlíteni a beépített fotózó módot is, amellyel remek képeket lehet majd lőni a játékból.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!