Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

28

0 hozzászólás

Erről szól majd az A Plauge Tale: Requiem

Új sztori-trailert kapott az októberben érkező akció-kalandjáték.

 

2019-ben elég nagyot szólt az A Plague Tale: Innocence, amely a sötét középkorban egy fiatal lány és az öccse olykor hátborzongató történetét mesélte el. A testvéreket katonák üldözték el az otthonukból és vadásztak rájuk a fiatal fiú különleges képessége miatt. Mindeközben az országban tombolt a pestis és mindenfelé már-már természetfelettinek ható patkányinvázió volt.

 

A játék hatalmas sikert aratott és most már készülhetünk az egyenes folytatás, az A Plague Tale: Requiem megjelenésére is. A játék hat hónappal az első rész eseményei után indul, a főhős most is a testvérpár lesz. Egykori otthonukból délre vándoroltak abban a reményben, hogy új otthonra találnak és meglelik a gyógymódot az átmenetileg kordában tartott átokra, amely a kisfiút sújtja.
 


Csakhogy egyelőre sem az új otthont nem találják, sem a békét, ugyanis a fiúban újra felülkerekedik az átok és ezzel a testvérek körül újra elszabadul a pokol. Ismét menekülniük kell és felkutatni egy titokzatos déli szigetet, ahol talán végre otthonra lelnek és választ kaphatnak a kérdéseikre. De ehhez meg kell bízniuk másokban, akik segíthetnek nekik leküzdeni az akadályokat.

 

Az A Plague Tale: Requiem nagyon ígéretesen fest, ahogy az az új sztori-trailerből is látható. A játék október 18-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre. Az előző konzolgeneráció másik két tagja ezúttal kimarad.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!