Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

06

0 hozzászólás

Egyedi világítást kap a Roccat két új billentyűzete

A két újdonságot meglehetősen tüzes nevekkel illették, ami a designjukat tekintve nem meglepő.

 

A Roccat nemrégiben két új egérrel lepte meg a játékosokat, most pedig két új gamer billentyűzetről rántották le a leplet. Az két újdonságra érdemes lehet odafigyelni, ugyanis több tekintetben is eltérnek a mai trendektől. A Pyro és a Magma is nagyon menő megvilágítást kapott.
 


A Roccat Pyro egy mechanikus billentyűzet, amelyben TTC Red kapcsolókat találunk. Ezek 4 mm-es lineáris úton mozognak és 2 mm-en van az aktuációs pontjuk. Lenyomásukhoz 45g erőre van szükség. A gyártó ígérete szerint a kapcsolók legalább 50 millió lenyomásig hibátlanul működnek. Természetesen az antighosting és hasonló funkciók sem hiányoznak belőle. A Roccat Pyro a Roccat AIMO világítást is kap.

 

A másik újdonság a Roccat Magma, amely talán meglepő módon nem mechanikus, hanem hagyományos, gumiharangos technológián alapul. E téren tehát csendes és kényelmes használatra számíthatunk. Ami viszont a leginkább érdekessé és különlegessé teheti a Magmát, az az AIMO megvilágítás. Ez ugyanis nem a szokásos billentyűkupakok alá rejtett LED-ekre épül. Ehelyett a billentyűzet alumínium házának felső részét tették félig áttetszővé, és ennek egésze világít, ami tényleg egy kicsit magmás hatást kelt.
 


Mindkét újdonságban megtalálható az Easy Shift funkció, amely a funkcióbillentyűknek és a WASD billentyűk környékén található többi gombnak ad másodlagos funkciót. A Roccat Pyro 99,99 eurós áron vásárolható meg, míg a Roccat Magmáért 59,99 eurót kell fizetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!