Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

31

0 hozzászólás

Design és kompromisszum az InWin B1 ház

A megjelenés extravagáns, ám ez komoly korlátokat is jelent a telepíthető konfigurációk terén.


Az InWin már több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, jelenleg elsősorban számítógépházakat, tápokat, hűtőventilátorokat, kiegészítőket és szerveralkatrészeket forgalmaznak. Természetesen, mint sok más gyártó, ők is kínálnak kifejezetten gamer holmikat, de azt azért erős túlzásnak érezzük, hogy a nemrég bemutatott B1 házukat is ebbe a kategóriába sorolták.

 

Azt meg kell hagyni, hogy a B1 megjelenés terén tökéletesen, sőt, még annál is jobban hozza azt, amit egy gamer háztól látvány terén elvárnánk. Ám itt nem a szivárványszínekben pompázó RGB-megvilágítással hívja fel magára a figyelmet a ház, hanem puszta formájával. A számítógépházaktól megszokott erősen szögletes formák helyett ugyanis itt egy lekerekített, már-már kúpra emlékeztető designnal találkozhatunk. Ezt feldobták körbe futó bordázattal, valamint oldalt edzett üvegfallal. A ház négy mutatós lábon áll, de ezt igény szerint le is lehet szerelni, így viszont csak fekvő helyzetben használhatjuk.
 


A megjelenés viszont erősen a szerelhetőség rovására megy. Az apró ház méreteiből (108*302*238mm) csak Mini-ITX alaplapot lehet bele szerelni. Ez még nem is lenne gond, csakhogy bővítőkártyának – vagyis dedikált videokártyának – sincs hely, tehát be kell érnünk egy alaplapra integrált változattal. A processzort sem fogjuk fagypontra hűteni, mivel csak egy nagyon alap 60mm magas hűtőventilátornak van hely. Háttértárolóból két darab 2,5 hüvelykeset lehet beszuszakolni. Tápot nem is kell venni, ugyanis a ház egy előre beépített, mindössze 200W teljesítményű táppal is rendelkezik.

 

Szóval az InWin B1-ből sosem lesz gamer PC, de cserébe az iroda legvagányabb munkaállomását lehet megépíteni belőle. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor, és hogy egyáltalán megéri-e majd, hiszen az ajánlott fogyasztói árat sem fedték még fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!