Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

21

0 hozzászólás

Deco Voice X20 – okosrouter Alexával a TP-Linktől

A TP-Link legújabb Wi-Fi 6-os mesh rendszere már itthon is elérhető.

 

Már nálunk is elérhető a TP-Link legújabb Wi-Fi 6-os mesh rendszere, amellyel egyszerre építhetünk ki stabil otthoni vezeték nélküli hálózatot és még Alexa is otthonunk minden pontján rendelkezésünkre fog állni. A Deco Voice X20 mesh rendszer lényege, hogy több elemből az egész lakást vagy házat lefedő Wi-Fi hálózatot építsünk ki ugyanazon név alatt. Így a felhasználó ugyanazt a hálózatot használhatja, miközben teljesen szabadon mozoghat otthonában.
 


A Deco Voice X20 a legújabb szabványú Wi-Fi 6 technológiával rendelkezik, amely gyorsabb Wi-Fi sebességet, stabilabb jelerősséget és bővített csatlakozási kapacitást biztosít. A Wi-Fi 6 olyan nagy sávszélesség-igényű tevékenységeket tesz lehetővé, mint az Ultra-HD streamingek, videóhívások vagy felhőalapú játékok. Mindössze két egység alkalmazásával lefedhetünk akár 372 négyzetméteres területet is.
 


A Deco Voice X20 másik nagy előnye, hogy az egységekbe beépített hangszórók és mikrofonok segítségével az egész otthonunkban bárhol kérhetjük Alexa segítségét. Az egyelőre csak angol nyelven működő virtuális asszisztens beszámolhat az aktuális időjárásról, különböző logikai összefüggéseket taníthatunk meg neki (ha X eszköz csatlakozik a hálózatra, akkor bekapcsol Y okoseszköz), de akár a Spotify, Amazon Music, TuneIn és egyéb lejátszási listáinkat is kezelheti. Alexa megfelelő működéséről 4 beépített mikrofon és öt hangszóró gondoskodik.
 


Az okosrouter 2,4 GHz-en és 5 GHz-en is működik, előbbin 574 Mbps, utóbbin pedig 1201 Mpbs sebességet garantál. Az egyszerű és gyors beállítást az ingyenes TP-Link alkalmazás teszi lehetővé, a rendszert pedig bármely Deco modellel tovább lehet bővíteni. Mindezek mellett a Deco Voice X20 nem csak hasznos, de elegáns megjelenésének köszönhetően az otthon dísze is egyben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!