Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

28

0 hozzászólás

Csak kijelzőjében gyengül valamelyest a ZTE Nubia Red Magic 6R-t

A készülék ugyanazt a hardvert kapja, mint elődei, kamerák terén viszont egy picit javul hozzájuk képest.

 

A ZTE felfedte, hogy milyen hardverrel és egyéb specifikációkkal érkezik hamarosan a Nubia Red Magic 6R. A készülék elődei, a Red Magic 6 és a Red Magic 6 Pro már március óta elérhető a boltokban. Ahogy arra számítani lehetett, az alacsonyabb árazás valamilyen kompromisszumokat von maga után.

 

De ez a kompromisszum nem a Red Magic 6R hardverét érinti. Ez ugyanis megegyezik a két elődével: Qualcomm Snapdragon 888 SoC-t kapunk Adreno 660 GPU-val. Memóriából 8 vagy 12 GB kerülhet a készülékbe, míg a nem bővíthető tárhely 128 vagy 256 GB lehet. Az akkumulátor viszont jóval kisebb lesz benne, ez ugyanis az 5050 mAh-s, 66W-os gyorstöltést támogató teleppel szemben csak 4200 mAh-s lesz és csak 33W-os gyorstöltést fog támogatni.
 


Szintén komolyabb faragáson esett át a kijelző. A Red Magic 6R egy 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, amely 1080*2400 pixeles felbontással bír, ám „csak” 144Hz-en frissül. A két másik kiadás egyaránt 165Hz-et tud. Kamerák terén viszont van egy pici előrelépés. Az előlapi szelfikamera ugyanis már 16 megapixeles (szemben a két másik 8 megapixeles kamerájával). A hátoldalon a fő kamera ezúttal is 64 megapixeles, mellé most is 8 megapixeles ultraszéles látószögű lencsét kapunk. A makró lencse azonban itt már nem 2, hanem 5 megapixeles lesz.

 

A ZTE a Nubia Red Magic 6R-ért jóval kevesebb kér el, mint a két korábban megjelent modellért. A készülék ugyanis várhatóan 400 eurós ajánlott fogyasztói áron kerülhet majd a boltokba. Erre elvileg már nem is kell sokat várni, mivel a premierre június 2-án kerülhet sor. Azt nem tudni, hogy ez nálunk miként alakul majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!