0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

02

0 hozzászólás

Cetelem hitelkártyával 10% kedvezmény jár 2020.11.02. és 2020.12.31. között!

Rendelj webáruházunkban egyszerűen, gyorsan, 10% extra kedvezménnyel.
Kérd személyes átvételre boltjainkba megrendelésedet és használd a már meglévő Cetelem hitelkártyádat fizetésnél és élvezd ki az azonnali 10%-os kedvezményt.


Fontos tudnivalók:
  • Csak Cetelem hitelkártya esetén vehető igénybe a kedvezmény. Új hitelkártya igénylésre nincs lehetőség jelenleg.
  • Kizárólag a webáruházunkban leadott megrendelések él a kedvezmény. Csak személyes bolti átvétel és cetelemes hitelkártyás bolti személyes kifizetés esetén.
  • Minden olyan termékünkre érvényes a 10% akció, amit bolti személyes átvétellel és utánvéttel (Cetelem hitelkártya) lehet fizetni. Kedvezmény nem vonatkozik a faházakra/tárolókra, borhűtőkre és az exkluzív termékekre (melyeket csak személyesen üzleteinkben lehet megvásárolni).
  • Megrendelésedet arra névre add le, ami a Cetelem hitelkártyán szerepel, tehát a kiállított számlán és a hitelkártyán szereplő névnek meg kell egyeznie.
  • A 10% kedvezmény az ügyfél hitelkeretének erejéig érvényes. A vásárlás, amennyiben a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összeg, meghiúsul. Hitelkeretedről és a törlesztési feltételekről minden esetben tájékozódj a vásárlás előtt! Lehetőséged van hitelkereted megemelésére is, ehhez hívd a Cetelem ügyfélszolgálatát a (06-1) 458-6070-es telefonszámon!
  • Üzleteinkben a fizetés kicsivel több időt vesz igénybe, mert a Cetelem Bank rendszerén keresztül történik ebben az esetben az engedélyezés, nem POS terminálon.
A Cetelem hivatalos oldalát ​itt éred el.
A Cetelem hitelkártya hirdetményről ​itt tájékozódhatsz.
Az akció időtartama: 2020. november 2. napjától 2020. december 31. napjáig.
A hirdetmény érvényes: 2018. július 1-től visszavonásig.

10% kedvezmény Cetelem hitelkártyával: THM 38,10%

Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,10%, 375 000 Ft hitelösszeg 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik. A hitelkártya kibocsátója a Bank.  A kedvezmény 2020. november 2-től visszavonásig érvényes. A kedvezmény bármely már meglévő Bank által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a rendelés online történik, üzletben történő személyes átvétellel és a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 10% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Aqua Optima Kft. a Bank hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Epson pénzvisszatérítési promóció
Akció 
2019 okt 09.
Epson pénzvisszatérítési promóció

Válassz tökéletes nyomtatót az új tanévre! Élvezd a patronmentes nyomtatást, hiszen akár 31 000 Ft-ot is jóváír az Epson, ha promóciós EcoTank nyomtatót vásárolsz.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!