Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

20

0 hozzászólás

Bővült a Genesis gamerszék kínálata

A Nitro 650 strapabíró borítást kapott.

 

A Genesis eddig is árult különféle gamer bútorokat, de leginkább székeket és asztalokat. Előbbiek táborát a Nitro család képviseli, amely eddig nyolc különböző széket vonultatott fel. Ez a szám most kilencre emelkedett, mert bemutatkozott a Nitro 650 is.

 

A Nitro termékcsalád középmezőnyébe szánt újdonság igazából mindent tud, amit manapság egy gamer széktől elvárhatunk. A teherbírása 150 kg, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel évekig nem kell majd attól tartanunk, hogy a gázrugó idő előtt megadja magát a súlyunk alatt. A szék alatt padlókímélő görgőket találunk, így a padló koptatásától sem kell félni.

A Nitro 650 ökobőr borítást kapott, amely a gyártó ígérete szerint kopásállóságának köszönhetően sokáig nem fog foszlani, ami a műbor székek egyik bosszantó rossz tulajdonsága. Emellett a szék ülőfelületét és háttámláját is formázott habbal töltötték fel, amely így megfelelő támasztást ad a gerincnek. Van egyébként állítható deréktámasz is. A hátlap külön dönthető, van hinta funkció és persze az ülés és a karfák magassága is állítható.

 

A Nitro 650 két színváltozatban készül. A sima fekete mellett választhatjuk a fekete-fehér kivitelt is. Mindkettő 249 eurós ajánlott fogyasztói áron kerülhet a boltok polcaira, amire elvileg még októberben sor is kerül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!