Webáruházunk és üzleteink továbbra is zavartalanul üzemelnek, hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

02

0 hozzászólás

Bosch iDOS mosógépek ajándék gőzállomással

Automatikus mosó- és öblítőszer adagolás most ajándék Bosch gőzállomással a tökéletes ruhaápolásért!

Mennyi a túl sok vagy túl kevés mosószer?

A Bosch intelligens adagolással rendelkező i-DOS mosógépei tudják a választ! Az i-DOS mosógépbe épített szenzorok ugyanis lehetővé teszik, hogy a készülék automatikusan érzékelje a szövetek típusát, mennyiségét és a szennyezettség mértékét, melynek köszönhetően pontosan tudja adagolni az adott töltethez szükséges mosó-és öblítőszer, illetve víz mennyiségét.

 

Vásárolj Bosch i-DOS mosógépet, hogy mostantól vízpazarlás nélkül, automatikusan tökéletes mosási eredményeket kapj! Amellett, hogy i-DOS mosógépünkkel vizet és mosószert spórolsz meg, most 1 db 79.990 Ft értékű* ajándék Bosch TDS6110 gőzállomást is adunk!

Nem kell mást tenni, mint a promócióban résztvevő Bosch mosógépek közül vásárolni egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálni az alábbi linken.

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

  • hogy vásárolj legalább egy, a promócióban résztvevő terméket,
  • hogy a számla a regisztráló nevére szóljon (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
  • vásárlás dátuma 2020.03.01 és 2020.05.15 között legyen,
  • és a regisztráció 2020.05.29-ig beérkezzen hozzánk.

További feltételeket és részleteket a Promóciós szabályzatban talál.
A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy egyéb kérdése lenne, kérjük jelezze a [email protected] címen.


Automatikus adagolás. Ajándék gőzállomás.

Ezen levél csak a regisztráció, mint folyamat, sikerességéről küld információt. A regisztrációjának elbírálásáról egy további emailt fog kapni.

A promóció csak a 2020.03.01. és 2020.05.15. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes.

Az ajándék gőzállomást futárszolgálattallegkésőbb 2020. július 29-ig a BOCSH elküldi. Amennyiben nem érkezik meg a csomag, reklamációt legkésőbb 2020.08.05-ig nyújthat be a fent megadott elérhetőségeken.

*Gyártó által kötelezettség nélkül ajánlott ár, áfával.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓRA

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Friss házi kenyér könnyedén
Tipp 
2020 márc 26.
Friss házi kenyér könnyedén

Az új, mérleges Bosch MUM5 robotgépekkel még egyszerűbben megy az előkészítés, hiszen nem kell a hozzávalókat külön kiméregetni és ezzel millió mosatlan tálkát gyártani, hanem csak egymás után berakjuk a gép keverőtáljába az alapanyagokat, és közben mérünk a gép beépített mérlegével. A tára-funkciónak köszönhetően számolgatnunk sem szükséges a grammokat, hiszen minden egyes alapanyag után egy mozdulattal le tudjuk nullázni a mérleget. Az 1000 W-os, erős motorral felszerelt Bosch MUM5-ös robotgépek egyszerre akár 2 kg-nyi kelt tésztával is könnyedén megbirkóznak.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!