Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

02

0 hozzászólás

Bemutatkoztak a Desperados III hősei

A taktikai-stratégiai játék csapatának mind az öt tagja saját videót kapott.


A német Mimimi Games egy méltatlanul elfeledett műfajt támasztott fel 2016-ban a Shadow Tactics – Blades of the Shogun játékukkal. A valós idejű taktikai-stratégiai játékok műfaját a ’90-es években és a 2000-es években olyan játékok képviselték, mint a Commandos széria vagy a Desperados. Utóbbi épp a stúdió jóvoltából kapja meg heteken belül harmadik epizódját.

 

A Desperados III egy előzménytörténet lesz, amelyben megismerhetjük a széria egyik állandó főhőse, John Cooper fiatalkorát. Emellett azt is megtudhatjuk a játékból, hogy miként találkozott először Doc McCoy vagy Kate O’Hara karakterével, akik a későbbi kalandokban is részt vettek.

 

A fejlesztők az elmúlt időszakban fokozatosan mind az öt irányítható karakter számára saját előzetest készítettek. A sort kezdjük a bandát vezető John Cooperrel. Ő amellett, hogy két revolvert is tud egyszerre használni, késével is remekül bánik akár közelről, akár messziről. Ha kell, az öklét is tudja használni, illetve mindig van a zsebében néhány érme, hogy azzal terelje el az őrök figyelmét.
 


Doc McCoy a csapat orvosa, méregkeverője és mesterlövésze is egyszemélyben. Képes áldozatait méreginjekcióval likvidálni, de szükség esetén akár el is altathatja őket. A táskájával el tudja terelni a figyelmüket, illetve ő képes a legmesszebbről lelőni bárki speciális távcsöves pisztolyával.
 


Kate O’Hara igazi csábító, aki a puszta szépségével megbolondítja a cowboyokat. Így képes őket akár csapdába is csalni, de neki is van egy pici pisztolya, ami közelről halálos. Emellett különféle álruhákkal el is tud rejtőzni, illetve kábító port is fújhat az ellenség arcába.
 


A csapat nyers erejét Hector Mendosa képviseli. A bivaly méretű és erejű fickó egy hatalmas medvecsapdával járkál mindenhová, amit bárhol fel is állíthat. Emellett egy éles balta is mindig a keze ügyében van, de természetesen a puszta öklével is halálos.
 


És végül, de nem utolsósorban Isabelle Moreau, aki a voodoo mestere. A fiatal papnő sosincs egyedül, mivel fekete macskája mindenhová elkíséri. Ha kell az állat el is tudja terelni az ellenség figyelmét. Emellett Isabelle a feketemágia segítségével akár uralma alá is tudja vonni egy ellenség akaratát, valamint össze is kapcsolat két ellenséget, hogy amit az egyikkel művel, azt a másik is megérezze.
 


A Desperados III egy izgalmas vadnyugati kalandnak ígérkezik, amely PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is június 16-án fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!