Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

21

0 hozzászólás

Bemutatkozott az új Razer Huntsman V2

A billentyűzet hagyományos és TKL kivitelben is elérhető, új saját fejlesztésű kapcsolókat kapott.

 

A Razer továbbra is szállítja a jobbnál jobb gamer kiegészítőket és perifériákat, amelyekkel nem csak a profi esportolókat, de az otthoni hobbi játékosokat is igyekeznek kiszolgálni. Persze ezzel együtt a most bemutatott Huntsman V2 billentyűzet inkább előbbieknek szól.

 

A Huntsman V2 természetesen a mechanikus billentyűzetek táborát gyarapítja. A különleges gyártási technológiával készült billentyűkupakok alatt ezúttal a Razer saját fejlesztésű és gyártású optikai kapcsolói lapulnak. Ezekből a lila és a piros változat választható, előbbi a lineáris, utóbbi a kattogós változat. Mindkettő esetében igaz ugyanakkor, hogy egy zajtompító szilikon beiktatásával sikerül jelentősen csökkenteni a hangjukon.
 


Emellett a Razer mérnökei ellátták a billentyűzetet a korábban egerekben már bemutatott 8K Hyperpolling technológiával is, így a leütéseket azonnal regisztrálja a rendszer. A billentyűzetből két méret választható. A hagyományos kivitelben a numerikus billentyűzet felett kapnak helyet a multimédiavezérlők, illetve egy többfunkciós kerék is. A TKL változatból a numerikus billentyűzet és ezek az extrák is hiányoznak.

 

A Razer a Huntsman V2 teljes kialakítású változatáért 200 dollárt kér el, míg a TKL kivitelért 160 dollárt. Mindkét változathoz kapunk egy puha csuklótámaszt is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!