Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

11

0 hozzászólás

Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.


Az Apple bemutatta okostelefonja legújabb generációját, lerántották a leplet az iPhone 11-ről a cég saját rendezvényén. A bemutatón mindjárt három változatban is megismerhettük az új készüléket, amely sok szempontból követi az „almás hagyományokat”.

A három változat a sima iPhone 11, az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max. Mindegyik több színben és háromféle tárhelykínálattal lesz kapható. Míg a sima iPhone 11 fekete, zöld, sárga, lila, piros és fehér kasznival is választható lesz, addig a Pro és Pro Max változatok valamivel fakóbbak lesznek: arany, asztroszürke, ezüst és éjzöld. Mindhárom változatból választhatunk 64, 256 és 512 GB-os tárhellyel rendelkezőt.

Az iPhone 11 6,1 hüvelykes Liquid Retina HD kijelzőt kapott, amely 1792*828 felbontással bír. A számítási feladatokat az Apple által a jelenleg elérhető leggyorsabb processzornak titulált A13 Bionic chip látja el. A hátlapon két 12 megapixeles kameralencse található, egy széles látószögű és egy ultraszéles látószögű. Ezekkel akár 4K/60fps videókat is készíthetünk és nagyjából minden szoftveres támogatással rendelkezik, amivel manapság találkozhatunk.

Az iPhon 11 Pro és Pro Max között egyértelműen a méretben és a kijelzőben találunk különbséget. A Pro „csak” 5,8 hüvelykes és 2436*1125 pixel felbontású, míg a Pro Max 6,5 hüvelykes és 2588*1242 pixel felbontású. Mindkét készülék Super Retion XDR kijelzővel van felszerelve. A számítási feladatokat ezekben is az A13 Bionic chip végzi.

A hátlapon már három lencsét találunk, mindhárom 12 megapixeles: a széles látószögű mellett egy ultraszéles látószögű és egy telefotó lencse is helyet kapott. Ennek érdekessége egy szoftveres támogatás (lesz, hiszen csak később fog megjelenni egy frissítéssel), a Deep Fusion. A mesterséges intelligencia egy kép ellövésekor mindjárt kilenc felvételt készít, majd ezeket villámgyorsan elemezve összerak belőlük egyetlen szerinte megfelelő változatot.

Az új iPhone 11 telefonokban természetesen az iOS 13 operációs rendszer lesz elérhető. És akkor egy lelombozó (de cseppet sem meglepő) gondolat az árakról. Az iPhone 11 tárhely függvényében 290-350 ezer forint között mozoghat, a Pro 400-538 ezer forint között, míg a Pro Max 440-578 ezer forint között. A készülékek szeptember 13-tól rendelhetők elő, és a tervek szerint szeptember 20-án kerülnek a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!