Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

29

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Xiaomi Civi 2

Az egyelőre csak Kínában kapható újdonság dupla előlapi kamerával érkezett.

 

A Xiaomi Kínában piacra dobta legújabb okostelefonját, a Xiaomi Civi 2-t. A készülék egyértelműen a fotózás rajongóit célozza, ugyanis a korrekt hardver mellett az előlapi dupla szelfikamera a legnagyobb érdekesség.

 

A készülék egy Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 SoC köré épül, amelyet modelltől függően 8-12 GB memóriával támogatnak meg. A belső tárhely 128 vagy 256 GB lehet. A Civi 2 egy 6,55 hüvelykes AMOLED panelt kapott 1080*2400 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel.

A hátoldalon az 50 megapixeles fő kamera Sony IMX766 szenzort kapott, mellé egy 20 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makro kamera társul. Az előlapon viszont dupla szelfikamerát találunk. Mindkét kamera 32 megapixeles, az egyik az autófókuszért felelős, a másik pedig ultraszéles látószöget biztosít, ami csoportos fotózáskor lehet érdekes. A kamerákhoz négy LED-villanó is társul, ezek a képernyő felett kaptak helyet.

 

A Xiaomi Civi 2 egyelőre csak Kínában vásárolható meg, de idővel Európába is elérhet. Az ajánlott fogyasztói ára 350 euró körüli áron mozoghat majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!