Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

26

0 hozzászólás

Bemutatkozott a középkategóriás Samsung Galaxy A03

A sort még nyáron az A03s nyitotta meg, majd november közepén az A03 Core követte.

 

A Samsung nem feltétlenül követi a szokásos trendeket, amikor új telefonjait mutatja be. A középkategóriába szánt Samsung Galaxy A03 család három tagját például úgy mutatta be, hogy előbb jött az A03S, majd ezt követte az A03 Core, most pedig leleplezték a sima A03-at.

 

A Samsung érdekes módon nem fedte fel, hogy pontosan milyen SoC köré építi a készüléket, csupán annyit tudni, hogy egy nyolcmagos processzorról van szó. Ehhez modelltől függően 3-4 GB memória és 32-64-128 GB fedélzeti tárolóhely jár, utóbbi microSDXC kártyával azért bővíthető.
 


A készülék 6,5 hüvelykes PLS IPS panelt kap, amelynek felbontása 720*1600 pixel. Ennek tetején notchon csücsül az 5 megapixeles szelfi kamera. A hátoldalon egy 48 megapixeles fő kamerából és egy 2 megapixeles mélységérzékelőből álló párost találunk.

 

A többnapos üzemidőért az 5000 mAh-s akkumulátor felel, de azt nem tudni, hogy ez támogat-e gyorstöltést vagy sem. A Samsung egyelőre nem fedte fel, hogy az újdonságra milyen árcédulát fognak ragasztani, a premierre viszont valamikor decemberben kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!