Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

30

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Honor X9

Az újdonság alig pár héttel a Honor X8 leleplezése után bukkant fel.

 

A Honor körül eléggé felgyorsultak az események. Március első felében mutatták be a Honor X8-at (ami nem keverendő a Honor 8X-szel!), a minap máris leleplezték a Honor X9-et is (ami szintén nem összekeverndő a Honor 9X-szel!). A két készülék között bőven akad eltérés, ha nem is kifejezetten jelentős.

 

A Honor X9 egy Qualcomm Snapdragon 695 5G SoC köré épül, amit 8 GB memóriával és Ardeno 619 GPU-val támogatnak meg. A nem bővíthető fedélzeti tárhely 128 GB lehet. A 6,81 hüvelykes IPS LCD panel felbontása 1080*2388 pixel, amit 120Hz-en képes frissíteni.

Az előlap tetejében egy 16 megapixeles szelfikamerát fúrnak, míg a hátoldalon egy 48 megapixeles fő kamerát találunk. E mellé egy 2 megapixeles makro kamerát és egy 2 megapixeles mélységérzékelőt építenek be. Érdekesség, hogy az X8-hoz képest kamerák terén így van visszalépés, míg az SoC és a memória határozottan erősebb.

 

A készüléket egy 4800 mAh-s akkumulátorral szerelik, ami 66W-os gyorstöltést támogat, ez szintén előrelépés. Hiányzik ugyanakkor a 3,5mm-es jack a készülék oldaláról. A Honor az újdonságra 240 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát akasztott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!