Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

18

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard zombis játékmódja

Ezúttal egy félresikerült kísérletben megnyílt dimenziókapunk keresztül áramlanak majd a zombik.

 

Sok-sok éve már nem létezhet zombik nélkül a Call of Duty. Az Activision aranytojást tojó tyúkja idén a Call of Duty: Vanguard epizóddal jelentkezik, amely ismét a második világháborúba repíti majd a játékosokat. És idén sem maradnak ki belőle a zombik, amelyek most saját előzetesben mutatkoztak be.

 

A zombis játékmód története szerint az okkult tudományok iránt fogékony német hadsereg egyik tisztje véletlenül megnyitott egy dimenziókaput. Ezen túlvilági démonok léptek a világunkba, amelyek képesek megszállni az embereket. Ezek a lények emberfeletti erővel ruházzák fel gazdáikat. Az egyik ilyen pedig feltámasztja a már elesett német katonákat, akik zombihadseregként szállják meg Európát.
 


A játékosok velük veszik fel a harcot, miközben több helyszínen is megfordulnak. Két küldetés között pedig egy főhadiszálláson fejleszthetik fegyvereiket, illetve a küldetések során begyűjtött áldozati szíveket egy oltárnál használhatják fel. Ilyenkor a következő küldetésre érvényes átmeneti extra képességeket oldhatnak fel.

 

A Call of Duty Vanguard november 5-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra. A kooperatív módra kihegyezett zombis játékmód az egyszemélyes kampány és a kompetitív multiplayer mód mellett lesz elérhető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!