Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

07

0 hozzászólás

Bejelentették a Shadow Warrior 3-mat!

A népszerű árkád akciójáték modernkori reinkarnációja trilógiává bővül.


A Flying Wild Hog stúdió 2013-ban élesztette fel a ’90-es évek egyik klasszikus akciójátékát, ráadásul az új Shadow Warrior remekül sikerült. Három évvel később már érkezett is a folytatás, a Shadow Warrior 2, ám a stúdió itt nem állt meg. Készül ugyanis a harmadik felvonás!

 

A Shadow Warrior 3-ról a bejelentés során nem nagyon árultak még el részleteket a készítők, de egy előzetesre azért futotta az erejükből. Ebből pedig egyértelműen kiderül, hogy a széria a harmadik részre sem fordít hátat az eddig jellemző humoros, de mellé Kill Billt idézően véres stílustól.
 


A játékmenet kapcsán annyi biztos, hogy most is belső nézetből irányíthatjuk majd hősünket – aki most is Lo Wang lesz –, de azt egyelőre nem tudni, hogy milyen érdekes újdonságokkal tervezik feldobni. A sztoriról pedig annyi derült ki, hogy hősünk régi barátjával, Orochi Zillával véletlenül kiszabadított örök börtönéből egy gonosz sárkányt, akit most meg kell állítaniuk.

 

A Shadow Warrior 3 hamarosan bővebben is meg fogja mutatni magát. Akkor az is kiderül majd, hogy PC mellett mely konzolokra készülhet el, illetve mikor jelenhet meg. Jó esély mutatkozik rá, hogy a készítők már a PS5-XSX párosban is gondolkoznak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!