Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

25

0 hozzászólás

Alsó polcra szánta a Motorola a Moto G23-at

Az okostelefon kimondottan gyenge hardvert kaphat, de cserébe olcsó lesz.

 

A csúcskategóriás okostelefonon sem valók mindenkinek, sőt. A többség inkább nézelődik a középső polcon, de sokan vannak, akiknek szinte mindegy is, hogy milyen, csak ne legyen vele gond és lehetőleg olcsó legyen. Nekik szólhat a Motorola újdonsága, a Moto G23.

 

A készülék specifikációi még nincsenek kőbe vésve, de több forrás alapján is egy Mediatek MT67659Z processzorra épül majd, amelyhez Mali-G52 MC2 GPU és 4 vagy 8 GB memória társulhat. A fedélzeti tárhely modelltől függően 64 vagy 128 GB lehet, ezt microSDXC kártyával tovább bővíthetjük.

A Moto G23 6,5 hüvelykes IPS LCD kijelzőt kaphat 720*1600 pixeles felbontással. Ebbe fúrták bele középre a 16 megapixeles szelfikamerát. A hátoldalon egy 50 megapixeles fő kamerát találunk kiegészítve 5 megapixeles ultraszéles látószögű és 2 megapixeles makro kamerával.

 

A Motorola az újdonságot 5000 mAh-s akkumulátorral szereli fel, amelyet 30W-tal lehet gyorstölteni. Mindez tehát abszolút középszernek tűnhet, de pont ettől lehet sokak számára vonzó választás. És a 230 eurós ajánlott fogyasztói ár sem olyan vészes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!