Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

24

0 hozzászólás

Afrikával bővült a Humankind

Új kiegészítőt kapott a stratégiai játék, megjelent a Culture os Africa.

 

Az Amplitude Studios nem kisebb célt tűzött ki maga elé néhány éve, mint legyőzni a körökre osztott 4X stratégiák egyik legnagyobb képviselőjét, a Sid Meier’s Civilization franchise-t. Elég komoly hátrányból vágtak neki, hiszen az említett sorozat immár több évtizedes múltra tekint vissza. Ehhez képest a tavaly nyáron megjelent Humankind ha nem is taszította le a trónról, de igen komolyan megszorongatta.

 

A játékban egy általunk választott népet vezetve indulhattunk el az ókortól egészen a jövőig, menet közben pedig minden korszakváltáskor megszabhattuk, hogy milyen kulturális stílusjegyeket vegyen fel népünk. Így apránként egyre egyedibb és érdekesebb civilizációk jöttek létre.
 


Már az alapjáték is elég bőséges tartalommal bírt, de a készítők most összedobták az eddigi legnagyobb DLC-t, a Cultures of Africát. Ebben hat új nép debütált: etióp, nigériai, maszai, szuahéli, garamantész és bantu. Emellett rengeteg kisebb-nagyobb módosításon esett át a játékmenet is, ezeket igyekeztek a rajongói visszajelzések mentén kezelni.

 

A Humankind kizárólag PC-re jelent meg tavaly nyáron. A most érkezett Culture of Africa DLC saját előzetest kapott, amelyben a fejlesztők vezetnek végig minket a várható újdonságok során.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!