Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

25

0 hozzászólás

A belépőszintet célozza a Realme 6i

Ehhez képest az okostelefon méretes akkumulátorral, 48 megapixeles kamerával és Android 10-zel érkezik.


A Realme egyelőre nem tartozik a legfelkapottabb márkák közé az okostelefonok piacán, de azért érdemes rá odafigyelni. Hamarosan érkezik legújabb készülékük, a Realme 6i, amely kifejezetten a belépőszintet célozza meg, de ennek ellenére kellemesen erős hardverre lehet tőle számítani.

 

A készülék egy Mediatek HelioG80 SoC-re épül, amely mellé Mali-G52 MC2 grafikus vezérlő, valamint változattól függően 3 vagy 4 GB RAM memória társul. Tárhelyből szintén két változat lesz: egy 64 és egy 128 GB-os. Ezek microSD kártyával tovább bővíthetőek lesznek.
 


A 6,5 hüvelykes IPS LCD kijelző 720*1600 pixeles felbontással rendelkezik, amelybe felül, középen lóg be a szelfikamera. Ez egyébként 16 megapixeles, míg a hátlapon található rendszer egy 48 megapixeles fő kamerából, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 4 megapixeles makro és egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamerából áll.

 

A Realme 6i üzemidejére aligha lesz majd panasz, mivel egy 5000 mAh-s akkumulátorral szerelik fel. A készülék a tervek szerint március végén kerül a boltokba 160 eurós ajánlott fogyasztói áron. Kétféle színben – tejfehér és teazöld – lehet majd kapni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!